Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Goudprijs - Goudprijs daling leidt tot een aantal vraag, maar niet zoals april

GoudprijsMy Links

Home
My Profile
Weblog Archives
Friends

Goudprijs daling leidt tot een aantal vraag, maar niet zoals april

Goudprijs gedaald tot het laagste punt in 2 1/2 jaar is wederom het creëren van een hernieuwde vraag naar fysiek goud, maar het is niet in dezelfde mate dealers zag in april.

Patrick Heller, eigenaar en CEO van Liberty Coin Dienst, zei dat hij zag een rush donderdagochtend bij het ​​kantoor eerst geopend, maar de stroom van klanten is een kleine post in de middag vertraagd.

Heller voegde eraan toe dat hij het ​​gevoel mensen van mening dat de prijzen lager kon gaan en zijn nu wachten op de prijzen omhoog gaan voordat ze beginnen met het kopen van fysiek goud weer.

"We zullen een gematigd tempo te zien in de verkoop, maar ik denk niet dat het zal zoiets april zijn," zei hij.

Jim Pavlakos, voorzitter van Golden State Mint, zei dat de vraag is stabiel gebleven sinds de correctie april, als gevolg van de daling van donderdag in, Pavlakos zei dat meer mensen zijn het kopen van zilveren en ruilen hun goud voor zilver.

"Zilver is de betere deal nu," zei hij. "De daling van de goud en zilver overnight veroorzaakte de [goud / zilver] rantsoen te verruimen naar 65. Ik denk dat we zullen doorgaan met dit soort activiteiten te zien als de verhouding blijft hoog. "

"Activiteit zal blijven gaan als mensen blijven deze koopjes te zien," voegde hij eraan toe.

Hoewel de orders voor fysiek goud in Noord-Amerika hebben opgepikt, zijn analisten het kijken naar de Aziatische markt om te bepalen of de toegenomen vraag zal opnieuw het fundament van de markt.

"We hebben al wat betere rente vanmorgen gaan door de markt gezien," zegt Afshin Nabavi, hoofd van de handel met MKS ( degoudprijs.org ) SA. "De belangstelling voor het Verre Oosten is heel opmerkelijk."

Posted: 02:00, 21/6/2013
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->