Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Goudprijs - Australische aandelen gemengd worden, zoals lagere goudprijs neemt tol

GoudprijsMy Links

Home
My Profile
Weblog Archives
Friends

Australische aandelen gemengd worden, zoals lagere goudprijs neemt tol

Matige binnenlandse groei van de werkgelegenheid en de Amerikaanse fiscale impasse bleef de markt te beperken .

De benchmark S & P / ASX 200 sloot 0,1 procent op 5147,1 na het aanraken van een intraday low van 5126,8 . Aandelenhandel volume gematigd gebleven bij $ 4 miljard.

Na het raken van een vijf - jaar hoog van 5.314,3 naar aanleiding van de federale verkiezingen vorige maand , de index daalde maar liefst 3,8 procent in de afgelopen twee weken als de Amerikaanse fiscale impasse stilgelegd delen van de federale overheid en dreigde een standaard op haar belang schuld betalingen .

Sommige handelaren werden niettemin verwacht Amerikaanse wetgevers om akkoord over de begroting en de schuld plafond te bereiken . " Beleggers zijn terughoudend , maar er is geen verkoop en dat is de sleutel , " zei Shaw Beursvenootschappen senior beleggingsadviseur Shawn Hickman . " De markt is klaar om te verzamelen . "

Geschiedenis is gebleken dat de huidige week neigden de beste week van het jaar naar Australische aandelen te kopen om te zijn , zei M. Hickman .

" Veel klanten brengen een derde van hun geld in de markt gisteren ( dinsdag ) en , op een verkoopgolf , ze willen meer te kopen . "

Goldman Sachs institutionele handelaar Richard Coppleson eens met de bullish uitzicht van Australische aandelen , zeggende : " De instellingen zijn opmaken van de kassa in de afgelopen vier weken en zodra het lijkt erop dat de markt het dieptepunt heeft zullen we een monster einde van kwartaal ( stijging ) hebben . "

Goudvoorraad werden vandaag geteisterd echter met Newcrest Mining daling van 2,7 procent . Spot goud daalde 1,1 procent 's nachts ondanks de aanhoudende budgettaire impasse en Janet Yellen 's nominatie als Federal Reserve leider, die beide kan het vooruitzicht van aanhoudende Amerikaanse monetaire stimuleringsmaatregelen te verhogen , die nader dienen steunend van goud te zijn in termen van de Amerikaanse dollar .

"Ik blijf denken dat de prijs actie in goud is verschrikkelijk , " zei Bell Potter managing director Charlie Aitken . Hij voorspelde goud zou blijven dalen tot $ US800 per ounce op de lange termijn , in vergelijking met huidige niveaus rond $ US1300 .

Posted: 09:37, 10/10/2013
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->