Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Goudprijs - Goudprijs slip verder uit

GoudprijsMy Links

Home
My Profile
Weblog Archives
Friends

Goudprijs slip verder uit

De contracten gereageerd op de resterende uitsluitsel gesprekken over het Iraanse nucleaire programma . Verwachtingen aan het eind van de sancties tegen het land waren teleurgesteld met het. "De markt is te optimistisch dat de huidige onderhandelingen kunnen leiden tot een verandering in de vorm van een intrekking van de sancties ", aldus Ric Spooner , analist bij CMC Markets in Sydney . Volgens een enquête van Bloomberg van 14 Oktober zou kunnen leiden tot een versoepeling van de beperkingen op Iraanse olie tot een geval van Brent onder de 100 dollar per vat .

Op vrijdag , ruwe olie futures op de Amerikaanse economische gegevens ten goede was gekomen , de hoop op een toenemende vraag van het land had aangewakkerd . In oktober waren significant meer posities , met 204.000 nieuwe banen gecreëerd , zoals economen hadden verwacht naar 120.000 .

Goud daalde ten opzichte van de cash markt met 0,4 procent tot $ 1,282.89 . De beduidend sterker dan verwachte data banen in de VS was de bezorgdheid over een spoedige terugtrekking van kwantitatieve versoepeling in de VS aangewakkerd . De aankopen worden beschouwd als potentieel inflatoire en dus gunstig voor goud .

Posted: 16:12, 12/11/2013
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->