Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Goudprijs - Goudprijs daling nalaat allure saai edelmetaal voor schatzoekers

GoudprijsMy Links

Home
My Profile
Weblog Archives
Friends

Goudprijs daling nalaat allure saai edelmetaal voor schatzoekers

Ook vindt hij de onweerstaanbare aantrekkingskracht . Beleggers die rechten op de site zuidwesten van Key West te houden zeggen het kan de laatste rustplaats van een galjoen tot zinken gebracht door een orkaan in 1622 zijn. Mayne heeft ingestemd met de kosten van de excursie in ruil voor de helft van alle schatten te dekken .

Gold's trekken is een krachtig deed drives dromen en financiële markten . Het hielp creëren van een zeepbel in de wereldwijde goudprijs , Welke opgedaan meer dan zeven keer over een periode van 12 jaar . Na een piek op $ 1 921,15 bij ounce in oktober 2011 , het edelmetaal daalde tot zo weinig als $ 1 180,50 in juni . Het kreeg $ 13,50 tot $ 1286 ( R13 297 ) op gisteren namiddag fix in Londen .

De daling bedreigt fortuinen , van personen die munten in televisie aanbiedingen aan miljardairs die verkeerd inzetten gekocht . De gouden fonds van John Paulson , de New York hedge fund manager , Afgewezen 62 procent dit jaar tot en met september .

Maar voor schatzoekers , de recente daling maakt nauwelijks een deuk in hun ambities . Goud prijzen zijn hoger dan whenthey begon Hun quests , of Decennia jaar geleden .

De belegger die sloeg de deal met de exploratie firma opgericht Mayne , Aqua Quest International , is Kenny Rose, 69 , een gepensioneerde makelaar en voormalig barman die 33 jaar heeft doorgebracht op zoek naar het wrak . Hij begon zijn zoektocht na een toevallige ontmoeting met een man op de Key West waterkant die een schatkaart gehad .

Roos en andere investeerders hebben uitgestort $ 1.230.000 in de jacht op de Decades . Ze danken $ 320.000 aan juridische kosten voor de beveiliging van de rechten op de site .

"Ik ben begonnen toen ik een jonge kerel . Je wilt beroemd te worden . Je wilt iets doen met je leven . Wijn , vrouwen en zang , "zegt hij .

De besnorde Rose rammelaars uit de specificaties van wat de duikers moet bereid zijn om te vinden . " Drieëntwintig ton zilver , 22 brons kanonnen . Hond Honderden kilo goud . "

Een stapel papieren , zegt hij , houdt het bewijs dat hij is op de goede weg , met inbegrip van sonar scans heb indicate indicating de site , 15m naar beneden , is ingekapseld in de resten van hout wormen .

De Amerikaanse schatzoeken industrie varieert van kleine ondernemers willen Rose naar Key West 's Mel Fisher's Treasures , bekend voor het vinden van de 1622 Spaanse Atocha wrak in 1985 naar Tampa - based Odyssey Marine Exploration , met een marktwaarde van ongeveer $ 180m .

Het goud is daar , vinden via de gecombineerde middelen van archiefonderzoek , hi - tech apparaten , obsessieve doorzettingsvermogen en geluk.

Posted: 13:06, 16/11/2013
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->