Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Goudprijs - Goudprijs vandaag: Laatste updates

GoudprijsMy Links

Home
My Profile
Weblog Archives
Friends

Goudprijs vandaag: Laatste updates

Goudprijzen breidden hun vroege verliezen in avondsessie van de handel en werden naar beneden geciteerd door Rs 189 tot Rs 29.659 per tien gram in futures handel maandag als marktdeelnemers bleven hun posities offload , bewegen in combinatie met een verzwakking van de trend in het buitenland .
Goudprijs in de overzeese markten , die normaal gesproken ingesteld koersverloop op het thuisfront , verzwakt meer dan 1 procent op dit moment als een stijging van de aandelen en een steviger dollar gedeukt veilige haven beroep van het metaal na een akkoord werd bereikt over het nucleaire programma van Iran te beteugelen, en als technisch selling geïntensiveerd .

Het gele metaal werd ook gebukt onder de vrees voor een vroegtijdig einde aan de Amerikaanse stimuleringsmaatregelen en deelnemingen in de grootste - bullion backed exchange-traded fund leed de grootste daling in drie weken .

Na een rustige ochtend sessie , spot goudprijs daalde maar liefst 1,1 procent tot USD 1,229.44 - het laagste sinds begin juli - in de late namiddag de handel .

Posted: 17:15, 25/11/2013
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->