Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Goudprijs - De goudprijs is nog steeds zo mooi als de Amerikaanse economie met twee waarschuwingssignalen.

GoudprijsMy Links

Home
My Profile
Weblog Archives
Friends

De goudprijs is nog steeds zo mooi als de Amerikaanse economie met twee waarschuwingssignalen.

De goudprijs ging op woensdag samen en maakte een snel rendement tot $1.500, toen beleggers de vele risico's voor de Amerikaanse economie afwogen.

Het meest recente waarschuwingssignaal kwam van de huizenmarkt nadat de huizenverkoop veel meer was afgenomen dan in september werd verwacht. De futures op de goudleveringen in december bereikten een hoogtepunt van $1.499,40 per troy ounce op de Comex afdeling van de New York Mercantile Exchange, de hoogste in bijna een week. Het contract duurde $10,00, of 0,7%, bij $1.497,50 per ounce.

Zilverfutures die in virtuele lockstep worden verhandeld met gouden goud; het contract van december van het grijze metaal klom 9 cent, of 0,5%, tot $17,59 per troy ounce.

De handelsmarge van Bullion is omgesprongen rond de $1.500 mark voor het feit dat het nu vier weken duurt, als gevolg van een aanzienlijke verschuiving in het sentiment van beleggers. In die periode hebben de Amerikaanse voorraden hun dynamiek herwonnen, waarbij de S&P 500 Index snel recordhoogten naderde. De vraag van mij is echter niet helemaal afgenomen, aangezien de bezorgdheid over de recessie en de geopolitiek goud in staat stelde het grootste deel van zijn jaarlijkse winst te handhaven.

Posted: 17:29, 25/10/2019
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->