Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Goudprijs

GoudprijsMy Links

Home
My Profile
Weblog Archives
Friends

UBS voorspelt 1.900 dollar goudprijs gemiddeld in 2013

Goudprijs zal gemiddeld 1.900 dollar per ounce in 2013, volgens een voorspelling van UBS.

UBS heeft voorspeld een prijs van 36,80 dollar voor zilver, hoewel het verlaagde haar eerder uitgesproken verwachting voor platina licht tot 1.740 dollar van $ 1.800, volgens de rapporten op een nieuwe grondstoffen vooruitzichten van de Zwitserse bank.

De belangrijkste bestuurder van de goudprijs is deels op korte termijn onzekerheid rond Amerikaanse fiscaal beleid, maar ook op het standpunt dat de monetaire autoriteiten houden hun beleid los door de rest van volgend jaar.

De Amerikaanse Federal Reserve in zijn meest recente verklaring over het rentebeleid heeft gezegd dat het zal de Amerikaanse rente blijven dicht bij nul tot het land werkloosheid daalt dichter bij het ​​historische gemiddelde van de huidige hoger niveau. De Fed zal ook haar beleid van kwantitatieve versoepeling, wat betekent effectief drukken van geld te dwingen langs de rentecurve om de groei te stimuleren door middel van investeringen in de economie.

De goudprijs zou ook profiteren van soortgelijke open-end comittments door de Europese Centrale Bank, terwijl de lopende verkiezing in Japan zou leiden tot een aanzienlijke beleidsverschuiving bij de Bank of Japan het strekt om agressiever stimuleren van de binnenlandse economie.

Posted: 01:01, 14/12/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Goudprijs naar ongeacht wie wordt verkozen tot voorzitter rally

Goud is waarschijnlijk veel hoger te gaan in de loop van vier de 45e president van de jaren termijn - of er een president Obama of een president Romney, volgens analytics bedrijf GoldCore.
In haar laatste nieuwsbrief, GoldCore zei dat de VS fiscale klif, met steile bezuinigingen en fiscale wandelingen verwacht in januari, is waarschijnlijk "goud te ondersteunen op deze niveaus en tot hogere goudprijzen leiden in de komende weken".
Afhankelijk van welke van de kandidaten wordt verkozen als president van de VS, is de goudprijs naar verwachting op korte termijn zwakte, maar op de lange termijn, GoldCore verwacht dat de monetaire uitdagingen voor de Fed en het Witte Huis zou leiden tot de goudprijs stijgt.
De externe macro-omgeving ook een stijging van de goudprijs ondersteunt, zei GoldCore, dat momenteel gewaardeerd op 1.724 dollar / ounce.
"Goud zal niet lijden wanneer er een verandering is en een beweging weg van ultra, ultra soepel monetair beleid. Zoals is gebleken in 1980, seculiere bull goud markt zal waarschijnlijk eindigen als de Federal Reserve weer bereikt positieve reële rentevoeten," zei een analist.
Goudprijs, analist bij HSBC Securities zei dat goudkoers de neiging om sneller te waarderen onder Democratische presidenten.
In een rapport met de titel Amerikaanse verkiezingen en Gold hij zei: "Hoe meer tevreden het publiek lijkt te zijn met de richting van de natie, hoe kleiner de kans is goud rally naar hoog Presidential afkeuring stemmen zijn waarschijnlijk goudprijs ondersteunen, en verbeteringen in. presidentiële goedkeuring ratings hebben gewogen op de goudprijs. "
De HSBC rapport vond ook dat goud de neiging te stijgen tijdens de periodes van buitenlandse verstrengeling en conflict, ongeacht welke partij aan de macht is.

Posted: 22:16, 31/10/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Goudprijs weinig veranderd europa kramen

Goudprijs werden zijwaarts handel op woensdag zo weinig nieuws uit Europa niet recente zorgen van een vertraging van de wereldwijde groei te kalmeren.

Goud voor de maand december de levering kreeg een dubbeltje om op $ 1,765.10 per ounce vestigen op de Comex divisie van de New York Mercantile Exchange. De goudprijs zo hoog als 1.770 dollar en zo laag als $ 1,758.50 per ounce verhandeld.
"Er is werkelijk geen gegevens vandaag de dag, niets aan de hand is in de eurozone, nog steeds Spanje heeft niet gevraagd om een bailout, en het is een van die dingen die blijft maar doorgaan en op," aldus Chuck Butler, voorzitter van de wereldmarkt op EverBank.

Zilverprijs voor de maand december de levering gesloten met 12 cent tot 34,11 dollar per ounce, terwijl de Amerikaanse dollar index werd 0,08% verliezen aan 79,93 dollar.

Vragen over de vraag of Spanje zou vragen om financiële hulp geïntensiveerd op maandag en dinsdag als de Europese Unie ministers van Financiën bijeen om oprichting van een enkel banktoezichthouder te bespreken voor de regio, onder andere acties.

Gold ook niet veel te bewegen als betaalmiddel actie werd weinig veranderd. De euro werd verkrijgen tot 1,2902 dollar ten opzichte van de dollar na een tweedaagse daling die zag de munt verliest meer dan 1 cent ten opzichte van de greenback. De euro afgerekend laat dinsdag op 1,2885 dollar

De eerste wekelijkse aanvragen voor een werkloosheidsuitkering in de VS zijn gepland te worden gemeld donderdagochtend. Met de Federal Reserve de open-ended, mortgage-backed securities programma afhankelijk van een langdurige rek van de gezondheid op de arbeidsmarkt, zal goud beleggers de voet volgen van de nummers en proberen een afsluiting van de kwantitatieve versoepeling te voorspellen. Er is niets dat erop wijst op het moment dat het programma zou eindigen in de nabije toekomst, en vele marktanalisten hebben koersdoelen door het midden van 2013 die moeten goudprijs klimmen hoger.


Posted: 01:20, 11/10/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Goudprijs raakt nieuwe high; vraag duikt

Vorige week zag grootste deel van de wereldwijde grondstoffen complexe post winsten met de markt voor ruwe olie leidt de weg als gevolg van aanscherping van de markt na verwachte vraag expansie en daling van de voorraden, en verder geholpen door heropleving van de geopolitieke onzekerheid.

Edelmetaalprijzen spoot. Platinum kreeg enorm op de angst voor verstoring van de voorziening uit Zuid-Afrika, waar het geweld escaleerde, terwijl goud stieren zag een nieuwe ronde van kwantitatieve versoepeling komt na de augustus FOMC vergadering bijzonderheden waren. De release van de Chinese data ook enig effect op de markt.

Volgens deskundigen, hoewel de groei op de invoer van sommige grondstoffen hebben vertraagd van de snelle tempo eerder in 2012, jaar-op-jaar winsten zijn nog steeds robuust. Koper netto-invoer steeg met 27 procent y / y en waren ook sterk aan voor zink en tin; belangrijke landbouwgrondstoffen ook ervaring met maïs invoer door 318 procent y / y, tarwe met 133 procent en sojabonen met 10 procent ( om hun op een na hoogste niveau ooit); olie-import groeide met 12 procent en platina met 102 procent. Hoewel de totale wereldwijde economische vooruitzichten nog steeds weergegeven zwak op basis van voorlopende indicatoren, heeft de recente rally op de grondstoffenmarkten geregenereerd belangstelling van beleggers. Het is echter duidelijk dat de rally op de oliemarkten wordt veroorzaakt door de geopolitiek, terwijl de prijzen van landbouwgrondstoffen worden gedreven door ongunstige weersomstandigheden.

Daarnaast is het vooruitzicht van QE3 begin tot het sentiment stimuleren in de richting van bepaalde grondstoffen, zoals goud. Als alle constructieve ontwikkelingen tegelijkertijd bevruchten, moet er geen verrassing meer dan een grote bull run in veel grondstoffen gedurende de rest van het jaar.

Goud: De prijzen zijn opgedaan tractie van de afgelopen week. Op vrijdag in Londen, het goud PM Fix was op 1.667 dollar per ounce, terwijl voor zilver AM Fix was bij een recente high van $ 30.37/oz. Platinum sloot op 1.537 dollar / oz.

Het metaal heeft meer dan $ 100 sinds augustus 15 en de verspreiding naar goud is kleiner geworden. Goudprijs rally als de euro versterkt en de augustus FOMC notulen nam een ​​gematigde toon, een expert commentaar toe te voegen de gevolgen van verloren productie van platina zullen de prijzen van de metalen te houden op een hoog niveau. Er zijn velen die geloven dat FOMC niet zijn toevlucht nemen tot QE3 op elk moment snel tenzij natuurlijk macrocijfers consequent teleurstellen. Echter, er zijn ongeneeslijke optimisten die geloven september zal een belangrijke maand voor het metaal zijn. De aanhoudende sterkte van de dollar is een echte hindernis voor het gele metaal te overwinnen.

Ondertussen, met de stijgende goudprijs in dollars en de rupee resterende aanzienlijk zwakke binnenlandse goudprijs in India bereikte een nieuw hoogtepunt vorige week. Dit is zeker nog pijn fysieke vraag. Zelfs als dollars prijs waren om wereldwijd te corrigeren naar beneden, de Indiase consument is het meest waarschijnlijk om te profiteren als gevolg van valuta-factor.

Consumenten worden steeds sceptisch over de markt. Geen wonder, goud invoer waarschijnlijk met maar liefst 26 procent of 200 tot 250 ton dalen in 2012 als record-hoge prijzen raakte de begrotingen van de consument, volgens de GFMS en India's gouden invoer in het tweede kwartaal van 2012 daalde met meer dan 56 procent van het jaar tot 131 ton bedragen volgens de World Gold Council.

Technische analisten zeggen dat een dicht boven 1.640 fans een bullish uitzicht en de volgende ondersteboven doel in het 1700 gebied. Een close boven 30,40 in zilver zou aanmoedigen een overgang naar 31,80 gebied. De vooruitzichten op middellange termijn is neutraal.

Onedele metalen: Het complex blijft tekenen van zwakte tonen als gevolg van een gebrek aan sterke groei signalen. Voor nuttige toepassing in metalen prijzen later in het jaar de wereldwijde groeiverwachtingen moeten verbeteren.

De nieuwste zwakte in de economische cijfers uit China betekent dat er extra beleidsmaatregelen nu is meer waarschijnlijk. Daarom misschien contra-intuïtief, hebben metalen werkelijk sterk te wijten aan een vlaag van korte bekleding gestegen, merkte een analist.

Tin is de stand-out performer, met prijzen een stijging van 8 procent ten opzichte van de week als gevolg van een reeks ondersteunende fundamentele ontwikkelingen, zoals de aanbodzijde reactie op lagere prijzen in Indonesië en sterke Chinese import vraag. Zoals voor koper, CFTC gegevens voor COMEX koper blijkt dat de netto short positie is de grootste sinds medio-2009. Voor die bewegen worden volgehouden, zou echter ook eisen een verbetering van de fundamentals.

Posted: 01:53, 29/8/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Goudprijs af te wikkelen hoger

Goudprijs steeg op maandag als China beloofd om te blijven investeren in de euro-zone schuld. Het edelmetaal weer zijn aantrekkingskracht als een hedge tegen de inflatie, aangewakkerd door genoeg liquiditeit in het financiële systeem na drie rechte goud steeg dagen van verliezen.

De metalen kreeg maar liefst 1 procent na de centrale bankpresident van China is gebleken dat China en andere opkomende landen die als Brazilië, Rusland of India zaten te wachten op de juiste tijd om een ​​hand te geven aan het worstelen euro blok, Toch waren er geen concrete beloften op verse ronde van financiering.

Volgens Jeffrey Sica, chief investment officer van SICA Wealth Management met meer dan $ 1 miljard aan activa, de nieuwste betrokkenheid van China is meer dan genoeg om het goud dan ook de psychologische boost te geven en om het potentieel van het opblazen van grondstoffen en edele metalen prijzen te verhogen.

Spot goud behaalde 0,4 procent en sloot op $ 1,725.79 per ounce.

Goud futures opgeschoven 10,40 dollar en sloot op $ 1,728.10. Echter, het volume was ongeveer 30 procent onder het 30-daags gemiddelde.

Daarnaast werd goudprijs ook versterkt door winsten ruwe olie's. Aan de andere kant zowel in euro als de dollar daalde na het behalen van in eerste instantie.

Hoewel het goud wordt gezien als een veilige haven, als gevolg van de marktturbulentie Ingevolge €-zone schuldencrisis heeft gedwongen beleggers om goud te mijden en voor veiliger inzetten (dollars) kijken.

Een gesprek met Reuters, zei dat de correlatie tussen goud op de korte termijn en een deel van de markt hoger is dan het risico mensen waarschijnlijk verwachten Pau Morilla Giner, hoofd van de aandelen, grondstoffen en alternatieve beleggingen bij London & Capital Asset Management.Goudprijs per gram.

Hij is van mening dus dat goud nog steeds ongeveer 60 tot 70 procent van de tijd de handel als een alternatief voor de munt, die duidelijk heeft te maken met een betere opslag van waarde dan de nominale valuta's die worden door overmatige quantitative easing (QE) misbruikt over de hele linie.

Posted: 02:20, 17/2/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Goud futures hoger dollar dia's

Goud futures stegen, de aftopping van de derde opeenvolgende week te winnen, zoals een daling van de dollar nieuw leven ingeblazen vraag naar het edelmetaal als een alternatieve beleggingscategorieën.

De greenback daalde maar liefst 1,3 procent tegenover een korf van zes belangrijke valuta's. Italië Senaat ingestemd met een sleutel budget wetsvoorstel vandaag, de weg vrijmaakt voor een nieuwe regering onder leiding van voormalig Europees Commissaris voor concurrentie Unie, Mario Monti, terwijl Griekenland zal zweren in Lucas Papademos tot een eenheidsregering hoofd. Op 08 november, goud bereikte een zeven-week high van $ 1,804.40 per ounce

"De zwakkere dollar is enige steun verleent aan goud," William O'Neill, een partner bij Logic Advisors in Upper Saddle River, New Jersey, zei in een telefonisch interview. "Ook op de lange termijn fundamentals blijven."

Goud futures voor de maand december de levering kreeg 1,6 procent naar op $ 1,788.10 sluiten om 13u45 op de Comex in New York. Deze week, de prijs steeg 1,8 procent.

Het metaal is gestegen van 26 procent dit jaar en bereikte een record van $ 1,923.70  op 06 september, omdat beleggers zochten om weg te diversifiëren van de aandelen en een aantal valuta's te midden van fiscale onrust in Europa en de VS.

"De Europese soevereine crisis is niet weg, 'Edel Tully, een analist bij UBS AG in Londen, zei in een rapport. "De kans op recessie in Europa volgend jaar een wereldwijde groei tekort, en de onzekerheden rond het monetair en fiscaal beleid in het algemeen te helpen goud veroorzaken. Maar ze voegen ook veel volatiliteit. "

Posted: 22:16, 12/11/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Goud breidt verliezen ondanks de fysieke vraag

De goudprijs was breiden verliezen voor een vierde sessie donderdag's morgens, zelfs als de dollar werd de handel zwak ten opzichte van een mandje van valuta's. Sterke fysieke vraag vanuit Azië is het ondersteunen van de prijzen een grote daling, analisten meende.

Goud voor de maand december de levering, de meest actief verhandelde contract, verloor 19,10 dollar tot $ 1,727.90 per ounce. Gisteren goud verlengd verliezen voor een derde sessie als een vlaag van relatief positieve economische nieuws verminderde het gele metaal de veilige haven beroep. Een rapport van Commerce Department bleek Amerikaanse huizenmarkt begint steeg hoger en het ministerie van arbeid zei indexcijfer van de consumptieprijzen steeg met 0,3 procent in september.

Aangehouden SPDR Gold Trust, 's werelds grootste goud-backed exchange-traded fund, werden onveranderd op 1,227.51 ton.

Intussen is de dollar nog steeds de recente winsten ten opzichte van de euro, pond en de Zwitserse frank Pare, terwijl de tikken hoger ten opzichte van de yen.

In de economische nieuws uit de eurozone, Duitsland producer prijs bleef de inflatie onveranderd in september, en afgestemd economen voorspellen, data vrijgegeven door bureau voor de statistiek Destatis zien. De index steeg 5,5 procent jaar-op-jaar in september onveranderd ten opzichte van het tempo van de groei in augustus. De meest recente groei ook afgestemd economen de verwachtingen.

Elders werden de prijzen van zilver en platina bewegen lager in de ochtend deals.
In economisch nieuws uit de VS, zal het ministerie van arbeid vrij zijn verslag over de wekelijkse aanvragen voor een werkloosheidsuitkering om 8.30 uur ET. Economen verwachten dat de aanspraken op tot rand om 408.000 van de afgelopen week 404.000.

Later tijdens de sessie, zal de National Association of Realtors komen met haar rapport over de bestaande huizenverkopen voor september. Economen schatten de bestaande woning een omzet van 4,93 miljoen voor de maand nadat het steeg naar 5,03 miljoen eenheden in augustus.

Posted: 20:18, 23/10/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Goudprijs weer onder 1.600 dollar

Voor het eerst sinds half juli, is de prijs voor een troy ounce goud gedaald tot beneden de drempel van 1.600 dollar. De zilverprijs stond onder druk.
Beleggers zijn op de vlucht in drommen op maandag van de edele metalen markten. De slogan "Cash is King" na haar split van de investeringen en oppotten geld. De prijs voor een ounce goud daalde met maar liefst 7,3 procent tot 1534,49 dollar. Zilver brak in de top, zelfs met iets meer dan 16 procent tot 26,04 dollar. Dus de twee edelmetalen verloren binnen drie dagen van de handel een 14 of 34 procent van hun waarde. Dit is de grootste prijsdaling sinds rond de 30 jaar.
"In tijden van extreme spanning, er is geen vervanging voor de liquiditeit", zei analist Tom Kendall van Credit Suisse. "Goud is in vergelijking met andere vloeibare metalen, met een vlucht in contant geld, maar geld telt -. En dat betekent dollar" Aangezien er geen snelle oplossing voor de Europese schuldencrisis was in zicht, zal deze trend zich waarschijnlijk voortzetten. CIMB econoom Song Seng Wun van het onderzoek benadrukte ook dat de prijs van goud rijp, gezien de rally in de afgelopen jaren was voor een correctie. Sinds de val van Lehman Brothers in het najaar van 2008 is de goudprijs meer dan verdubbeld.

In de ochtend de vaststelling goud werd geciteerd in 1615 dollars (vrijdag: 1.689 dollar), zilver met 32,9 dollar (Fretiag: 37,85 dollar) per ounce. Platina viel 1.651 tot 1.542 dollar, een stijging van 659 dollar Palladium 628 dollar.

Posted: 22:27, 27/9/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Goudprijs breekt nieuw record

De goudprijs heeft haar hoge niveau op dinsdag met 1609,51 dollar en de goede tijden weer een record. Tot 's middags de prijs, maar brokkelde op het sluiten van de vorige dag het niveau van 1.603,40 dollar uit. "Aan de ene kant geeft dit het verlies van vertrouwen in het" papieren geld "en de groeiende rol van goud als een alternatieve valuta. Aan de andere kant, de sterke huidige trend om meer investeerders aan te trekken, "vatte de Commerzbank.

Reuters commodity analist Wang Tao ziet de goudprijs vanuit een technisch perspectief blijft stijgen tot. Tegen het einde van een ounce zou grafiek van de technische Elliott Wave theorie naar 1.940 dollar kosten. "De sterke opwaartse trend kan worden de laatste twee weken, wat leidt tot een kettingreactie in de toekomst", zegt Wang Tao samengevat.

Bij de berekening van de prijs van goud in euro's, de rest van de eenheidsmunt werd het duidelijk: De prijs gleed met 0,5 procent tot 1141,30 euro.

Posted: 01:19, 19/7/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Schuldencrisis drijft goudprijs

De schuldencrisis geleid beleggers in recordtijd in de edele metalen worden als veilig beschouwd. In de nacht van goudprijzen stegen woensdag voor het eerst de kaap van 1500 dollar (1051 euro). Vanaf het begin is door de toegenomen van meer dan zes procent.

Voor de recordpoging, onder meer, een aankondiging toonaangevende ratingbureau in de richting van de regering van de Verenigde Staten: het was een verrassing en blanken, vooral beleggers. Zodra Standard & Poor's gedegradeerd 's werelds grootste economie in kwestie, de prijzen van edele metalen.

Soms is de prijs van een troy ounce (31,1 gram), een record van $ 1,505.40. Berekend zijn ongeveer € 33,60 per gram op hetzelfde moment, heeft de prijs van zilver is enorm gestegen, en piekte op 44,34 dollar (€ 31,07). Dit is de hoogste sinds 1980. Voor de maanden, deskundigen voorspelde de stijging van de prijzen van edele metalen en zet nieuwe records op de hoorzitting. Maar de verwachtingen zijn nu veel sneller ingehaald door de realiteit van wat er verwacht wordt.

Echter, producten Thorsten Pröttel experts denken van de Landesbank Baden-Württemberg voor nu vasthouden aan zijn prognose - en iets meer dan 1.500 dollar eind van het jaar. Commerzbank collega's aan het beluisteren bent een beetje meer optimistisch. U ziet de prijs van goud aan het einde van het jaar 1600 dollar (€ 1.121). Daarom is de aanpak van de evaluatie door deskundigen van Goldman Sachs. Ze hadden goudprijzen eerder dit jaar iets minder dan 1.700 dollar (1191 €) in perspectief.

De twijfels van de kredietwaardigheid van ratingbureau Standard & Poor's de kredietwaardigheid van de Verenigde Staten is de laatste schakel in een keten van gebeurtenissen die hebben geschud beleggers. Voor weken, de crisis van schuld in de eurozone voor de verrassing. Althans voor de beleggers om toegang te krijgen is gestold, het is gewoon een kwestie van tijd voordat er een gemiddelde schuld in Griekenland. De regeringen van Portugal en Ierland is ook worstelen met het opslaan van programma's het gezicht van de dreiging van de staat faillissement.

Posted: 21:39, 21/4/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Goudprijs stuitert richting 1.350 dollar

De goudprijs stuiterde 5,50 dollar tot $ 1,348.30 maandagochtend, handel hoger als handelaren en beleggers op zoek naar een bodem naar de recente dia in de prijs van goud. De correctie in de goudprijs heeft het naar beneden 6,3% uit haar recordhoogte van $ 1,431.50 print geplaatst in begin december. De hele edele metalen complex is verplaatst lager met de prijs van goud, zilver, platina en palladium zijn allemaal slachtoffer van winstnemingen in 2011.

De large-cap producenten van goud geplaatst bescheiden winsten post in maandag geopend met 's werelds grootste gouddelver, Barrick Gold (ABX), handel op de kop. Silver Wheaton (SLW), die 21,7% is gedaald in de eerste drie weken van 2011, is ook bewegende marginaal hoger op de rug van de winsten in zilver en sterkte in de goudprijs. Zilver, op 27,55 dollar per ounce, is onder zware verkoopdruk in 2011 na haar verbluffende 83% waardestijging in 2010.

Posted: 02:03, 25/1/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Goudprijs Winsten op Europese Schuld Concern; Platinum Voorschotten

Goud geavanceerde in de Aziatische handel voor het eerst in drie dagen, zoals bezorgdheid dat de Europese soevereine-schuldencrisis zal blijven beleggers de vraag naar een veilige haven sporen. Platina en palladium toegenomen.

Onmiddellijke levering edelmetaal steeg zoveel 0,4 procent tot $ 1,385.95 per ounce voordat de handel op 1.385 dollar op 31 na 16 in Seoul. Het metaal wordt maximaal 0,6 procent van deze week, voor de eerste wekelijkse winst in drie.

"Gouden prijzen grotendeels zijn gestegen op de soevereine risico in Europa en is waarschijnlijk de rally voort te zetten als de zorg blijft hangen", zegt Chris Kwon, een handelaar in Seoul op basis van KTB Securities Co "Een yearend correctie lijkt bijna worden gedaan en edelmetaal zal waarschijnlijk snel weer breken de 1.400 dollar merk. "

De Europese Centrale Bank zal haar basisrente ongewijzigd te houden in 2011 temidden van lage inflatie en gevolgen van de schuldencrisis, zei 12 van 17 economen in een Bloomberg News enquête. Zelfs na Griekenland en Ierland ontvangen reddingsoperaties, de kosten van verzekering van het Griekse schuld steeg gisteren naar het hoogste niveau in een maand en beleggers speculeren Portugal kan de steun de volgende eisen.

Goud, dat een all-time high van $ 1,431.25 per ounce bereikte op 7 december, heeft beklommen 26 procent dit jaar, de 10e jaarlijkse voorschot, als investeerders zocht bescherming van de zwakkere valuta en de soevereine-schuldencrisis. Dat tops keert terug uit Amerikaanse voorraden, met de Standard & Poor's 500 Index wint met 13 procent dit jaar.

Elf van 19 handelaren, beleggers en analisten gepolst door Bloomberg, of 58 procent, zei dat het metaal zal volgende week stijgen op bezorgdheid dat Europa de schuld van ellende zal blijven om de vraag naar rijkdom bescherming te stimuleren.

Posted: 01:32, 27/12/2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Goudprijs Rally Na Jobs Aantal

Goudprijs rally vrijdag op koopjesjacht en een zwakke Amerikaanse werkloosheid verslag.
Goud voor de maand december de levering vaste 10,30 dollar hoger op $ 1,344.60 per ounce op de Comex divisie van de New York Mercantile Exchange. De goudprijs verhandeld zo hoog als $ 1,350.80 en zo laag als $ 1,325.60 tijdens de sessie van vrijdag.

De dollar index was uitglijden 0,05% tot 77,36 dollar, terwijl de euro stabiel op 1,38 dollar versus de dollar. De spot goudprijs steeg meer dan $ 9, volgens goud Kitco de index.

Goudprijs lager was in het begin van de handel vrijdag als de investeerders winst namen de kop in het weekend. Het goud op de beurs verhandelde fonds, SPDR Gold Shares (GLD_), schuur 13 ton donderdag als beleggers ervoor gekozen om boekwinsten.

Maar de prijzen begonnen te voren van de banen aantal rally koopjesjagers naar voren en vervolgens dook na een zwakke werkloosheid lezing in de VS

Het Labor Department zei dat de werkloosheid bleef op 9,6% en dat de private sector 64.000 banen toegevoegd in september. Totale loonsom nonfarm daalde met 95.000, dat was veel slechter dan verwacht, en augustus's nummers werden neerwaarts herzien. Dit resultaat zou een groen licht voor de Federal Reserve over te gaan tot een nieuwe ronde van kwantitatieve versoepeling op haar volgende vergadering in november.

Posted: 17:43, 9/10/2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Goudprijs klimt nieuw record

De goudprijs heeft versneld op vrijdag tot skyward opnieuw de kop en bereikte een recordhoogte. Op de Londense Warenbeurs, klom de prijs voor een troy ounce (31,1 gram) van het edele metaal tot 1 282,75 dollar.Goudprijs per kilo $40,983.20

Op donderdag de prijs van goud steeg tot US had 1277,70 dollar een nieuw hoog. De prijs van een ounce zilver steeg naar zijn hoogste niveau in twee en een half jaar. Het kostte 20,99 dollar. Op donderdag de prijs van zilver was soms tot 20,80 dollar te verhogen.

Dealers die de zwakte van de dollar de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat beleggers in toenemende mate de vraag naar edelmetalen. De onzekerheid over de toekomstige economische ontwikkeling in de VS drift veel beleggers in de veilige vermoedelijk goud. Gezien de trage economische herstel in de VS is ook een risico dat de Fed is meer geld pompen in de markten. De extra liquiditeit zou kunnen zeggen deskundigen in een deel in de aankoop stroom van edele metalen.

Posted: 22:49, 20/9/2010
Comments (0) | Add Comment | Link

1.300 dollar goudprijs op dek?

Goudprijs zweefde in de buurt van 1.270 dollar per ounce woensdagochtend na het breken van gisteren naar nieuwe all time highs. Philip Klapwijk, voorzitter van GFMS, het in Londen gevestigde metalen studiebureau, spreken deze week in Londen, voorspeld dat de goudprijs werd waarschijnlijk 1.300 dollar per ounce touch vóór het einde van 2010.

Helpen bij de goudprijs opdrijven tot 24,50 dollar een nieuwe recordhoogte van 1.275 dollar per ounce gisteren was de speculatie dat de Amerikaanse Federal Reserve bereid was om een extra 1 biljoen dollar in staatsobligaties te kopen om de tanende economische herstel te ondersteunen. Deze geruchten kwamen volgende opmerkingen van Fed-gouverneur James Bullard vorige week dat de Fed zal "meer actie te ondernemen als de dingen erger." Bullard verklaarde dat de centrale bank zal niet "mogelijk maken om de inflatie in negatief grondgebied gaan voor elke continue tijd. "

Referenties aan kwantitatieve versoepeling van Bullard, evenals Fed-voorzitter Bernanke, zijn een belangrijke motor voor de stijgende goudprijs. De Fed heeft in wezen de gepleegde belastingbetaler balans om het vacuüm van de particuliere vraag rerated door de kredietcrisis en de daaropvolgende recessie stekker. Als gevolg daarvan, het vertrouwen in de dollar blijft lager drift en de goudprijs hoger. Investeerders zijn de verschuiving van een deel van hun spaargeld en rijkdom in goud, een actief dat geen verplichtingen achter zich heeft en kan niet worden vernederd door de verkwistende politici of roekeloos centrale bankiers.

Volgens de Bretton Woods-onderzoek, een deel van 1,9% gisteren sprong in de goudprijs zou kunnen worden toegeschreven aan de downgrade Standard and Poor's van de Bank of Ireland. Erop wijzend dat "met nieuwe omvangrijke reddingsoperaties verwacht van de Ierse regering om te gaan met het bankwezen van het land-industrie verliezen ... die beter kon bezuinigingsmaatregelen dat zou troebel Europese markten ... zoals scenario zou extra druk op de Fed voor verdere kwantitatieve versoepeling uit te nodigen."

De Amerikaanse Federal Reserve heeft zijn gevoegd door zowel de Europese Centrale Bank en de Bank van Japan bij de uitvoering van goed-geld-drukken campagnes - die allemaal geholpen rijden tot de goudprijs in termen van hun respectieve valuta's. De goudprijs is gestegen van 26% in het afgelopen jaar in dollars, 14,9% in termen van de Japanse yen, en een enorme 42% gemeten in euro's.

Posted: 01:04, 16/9/2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Goudprijs blijft hoog vliegen

Onzekerheid over de vooruitzichten voor de Amerikaanse economie heeft toegang tot de edele metalen beleggers donderdag opnieuw. De bestaande faciliteit als een veilige haven metalen goud en zilver zijn niet zo duur als voor ongeveer twee maanden. De kosten goudprijs per ounce op donderdag met 1.244 dollar meer (986 €) met 0,4 procent. Zilveren hogere prijzen door tot 0,9 procent, tot 19,10 dollar per troy ounce. Momenteel verlaten veel speculatieve termijn beleggers actief zijn op de markt ", zegt Darren Heathcote, hoofd handelaar bij Investec Australië.

Posted: 21:34, 29/8/2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Goudprijs omhoog tilt na het bereiken van zeven weken hoge

Goudprijs schoof op donderdag na afwerking op een zeven-week hoog de voorafgaande sessie, met beleggers wachten voor de wekelijkse Amerikaanse werkloze claims gegevens. Goud voor levering december met 60 cent tot $ 1,232.00 toegevoegd per ounce in elektronische handel. Op woensdag, de front-maanden contract toegevoegd op 3,10 dollar op $ 1,231.40 per ounce eindigen op de Comex divisie van de New York Mercantile Exchange.

Posted: 16:36, 19/8/2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Aanzienlijk sterker goudprijs

Het tarief van de eurobiljetten momenteel op 1,2827 dollar . Bovendien, de euro verhandeld tegen 1,3487 Zwitserse frank, of 0,8237 Britse ponden.

Goudprijs vandaag kon groeien sterk. Het toonde ook aanzienlijk sterker voor de edele metalen futures trends. Ten slotte is de prijs duurder voor een ounce (oktober-contract) op 17,30 dollar op $ 1,215.30. 

Posted: 01:58, 13/8/2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Euro weer boven 1,31 dollar, vaste goudprijs

In afwachting van de vergadering van de Federal Reserve, de Europese munt was gedaald tot 1,30 dollar.

Het tarief van de eurobiljetten momenteel op 1,3196 dollar (-0,14 procent). Bovendien, de euro verhandeld tegen 1,3822 Zwitserse frank (-0,35 procent), of 0,8311 Britse ponden (-0,09 procent). Ten slotte is de euro momenteel de handel op 112,50 Japanse yen (-0,93 procent).

De goudprijs kan nu opnieuw oppikken. Het bleek dat de meerderheid van de edele metalen futures voor de zwakkere trends. Ten slotte is de prijs duurder voor een ounce (oktober-contract) tot $ 4.30 tot $ 1,205.70.

Posted: 02:19, 11/8/2010
Comments (0) | Add Comment | Link

<- Last Page | Next Page ->